Om Plnty - PLNTY | kulturmagasinet

Om Plnty

PLNTY. Vi møtes i kulturen.

Styling: Makaløs / Kristin E. Halkjelsvik Foto Hilde Krogh-Lorentzen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det skjer i Norge. I Europa er Norge og Norden et spennende sted for å hente inspirasjon til design, arkitektur, kunst, kultur og musikk. Kultur er vår identitet. PLNTYs formål er å spre historier og informere om hva som skjer på kulturscenen i landet vårt. 

PLNTY tar pulsen på kunst- og kulturfeltet. Kultur er mye, og Norge er stort. Vårt blikk på kulturen befinner seg ofte ikke i de tilsynelatende miljøene. Vi liker oss svært godt i undergrunnsmiljøene, vi leter etter spennende kulturprosjekter i landets kriker og kroker – der norsk kultur utvikler seg på spennende måter. Men, vi rapporterer også gjerne fra storbyens kulturscener og fra mer kommersielle områder i kulturlivet. Hver uke utgir vi en musikk-podkast under tittelen PLNTY KULTUR. Der finner du ikke bare interessante episoder om musikk, men du vil også finne gode samtaler om kultur og tingenes tilstand med eksperter i kunst- og kulturfeltet.  

PLNTY ønsker å gå litt dypere i materien for å vise frem forholdet mellom kultur og samfunn, og vi egger gjerne til en diskusjon. 

På Facebook har vi over 7800 medlemmer som følger oss. Dette er stedet vi bruker til å poste informasjon om artiklene våre, som vi utgir ukentlig på nett. I 2020 har PLNTY produsert en spesialutgave som er en kommentar til rivingen av Y-blokka som regjeringen river til stor motstand.  Denne utgaven forteller historien om hvordan det omstridte bygget, som var i fullendt verneprosess i 2011, ble til. Vi møter arkitekt Erling Viksjø og kunstnerne Carl Nesjar og Picasso. 

Du får magasinet over disk hos Tronsmo bokhandel i Oslo, Nasjonalmuseet arkitektur, Astrup Fearnley Museet, Nordenfjeldske kunstindustrimuseum i Trondheim og KODE Bergen. 

Følg oss her:

Facebook, www.facebook.com/plnty

Instagram under @plntymagazine.

 

Plnty Publishing as
post[at]plnty.no
Org.nr.: 998 577 802

Peter Blegers vei 25 
1387 Asker

Plnty Publishing as og utgivelsen PLNTY følger Redaktørplakaten og Vær-varsom-plakaten
Close