Julies lykke er helt naturlig - PLNTY | kulturmagasinet

Julies lykke er helt naturlig

– Hva lykke er? Julie Ringnes har tenkt mye på nettopp det. Så mye at hun har kalt opp hudoljene og hudproduktene sine etter det å forstå hva naturlig lykke er: Lykke by Julie. Kanskje er det lykke å akseptere hudens naturlige aldring, eller kanskje ligger det lykke i å slippe å påføre huden produkter med usunne kjemikalier. Kanskje gjør det deg lykkelig å vite at ingrediensene i Julies hudprodukter bare kan gi huden god og sunn næring fordi alle ingrediensene er naturlige?

Plnty_promotion_Lykke_by_Julie_products_glod_1_photo_Annicken_Dedekam_Raage_2016_high_res

Naturen jobber for deg

– Det er godt å vite at naturen tar seg av det meste, sier Julie og mener at lykken ikke bare er hudolje på egendesignede flakonger, men den ligger i det at hun faktisk har utviklet naturlige produkter med kjærlighet og omsorg.
– Jeg tror at måten jeg lager produktene mine på smitter over på den som skal bruke dem. Dermed får de med litt lykke i flasken, og det gjør godt i huden det også, smiler hun.

Lykke by Julie lover ikke å gjøre deg yngre. Men å tilføre huden naturlige og næringsrike ingredienser er enkelt. Alle har tid til det.

Lykke by Julie er en kolleksjon i vekst. Dessuten handler det å skape hvert enkelt produkt om å realisere noe man går og bærer på, om det så gjelder å utfordre et etablert kosmetikkmarked.

– Det å virkeliggjøre en drøm om å starte noe, se at det rører seg, jobbe mot kortsiktige mål, oppleve at det utvikler seg og blir til, vokser… Det gir faktisk en herlig lykkefølelse, sier hun.

Plnty_promotion_Lykke_by_Julie_portrait_5_foto_Annicken_Dedekam_Raage_press_borchure_high

Lykke er helt naturlig

Opptakten til Julies lykke og produktene hennes, startet egentlig ganske ulykkelig. Det var da barna var små og fikk atopisk eksem – og det føltes helt umulig å bidra til å kurere eller lindre det – at det ikke var greit å være mamma. Julie lette høyt og lavt etter produkter som kunne gjøre livet bedre for de elskede små, men fant ingenting som hjalp. Til slutt gjorde hun som alle gode mødre gjør, forsøkte å finne en løsning på egen hånd.

Plnty_promotion_LykkebyJulie_Skrubb_breddeformat_300dpi

Ville lindre atopisk eksem

– Lykke by Julie ble skapt fordi jeg hadde et problem. Jeg hadde barn med atopisk eksem, men fant ingen produkter som lindret det. Så jeg begynte å eksperimentere med oljer og naturlige ingredienser. Jeg trengte et produkt som ikke fantes, og endte opp med å lage det selv. På søken etter en god løsning for barna mine, har jeg startet en helt ny kunnskapsreise. Nå produserer jeg hudpleieprodukter selv.

Lykke by Julie er et hjemmelaget produkt som ble skapt for å gi barne bedre livskvalitet. På kjøkkenet blandes naturens underverk med kjærlighet og omtanke.

Hun gikk til verket, hjemme på kjøkkenbordet. Der skapte hun blandinger av naturens underverk, kjærlighet og naturlige ingredienser som skulle vise seg å bidra til å gi barna bedre livskvalitet. Og ikke nok med det. Julies egen problemhud fikk en omgang i samme slengen. Til hennes lykke, virket hudoljen med andre, naturlige ingredienser på hennes hud, og Julies forskning fortsatte.

Naturlige Lykke by Julie, hudpleieserie på fire produkter

– Jeg laget min første hudoljeblanding fordi jeg trengte et produkt som ikke fantes. Nå lager jeg naturlig og næringsrik olje som gjør huden glatt, myk og glødende frisk, forteller hun.

I dag har Julie to ansiktsoljer i salg sammen med en rensende cognac-svamp. Og i tillegg til det, har hun utviklet en delikat leppepomade i lekker krukke.

Plnty_promotion_Lykke_by_Julie_products_kyss_1_photo_Annicken_Dedekam_Raage_2016_high_res

Lykke er å skape produkter som gir huden viktig næring

– Jeg har utviklet «Lykke by Julie» – ved å helle på en dråpe kjærlighet – og skapt produkter som bare gir huden god og viktig næring. Du blir hverken rynkefri eller yngre av å bruke disse produktene, sier hun leende og kan ikke love noe annet enn at du kan kan opprettholde en god, glødende og sunn hud ved å produktene daglig.

– Alle produktene har naturlige ingredienser, som du kan bruke uten å skjenke miljøet en tanke. I seg selv kan det være avhengighetsskapende, smiler hun.

Lykke by Julie er produktet som ikke fantes. Du blir hverken rynkefri eller yngre av å bruke ansiktsoljene Glød eller Skåne. Men huden får en vakker glød og naturlig næring.

Naturlige produkter er gode på huden

– Tenker du noen gang på at det å påføre olje på huden kan kjennes fett og unaturlig?

– Folk tror at olje og fet hud er det samme. Vi trenger Omega 3- og 6-fettsyrer, for å få tilbake balansen i huden, dersom vi har for lite av det, sier Julie. Hun forklarer at huden er det siste organet som tar til seg disse viktige næringsstoffene etter at de indre organene først forsyner seg når vi får det i oss. Det kan synes på huden, at den er litt fet, eller tørr. Det kalles ofte «kombinasjonshud», et begrep mange kan kjenne igjen.

Plnty_promotion_Lykke_by_Julie_products_all_photo_Annicken_Dedekam_Raage_2016_high_res

Er olje på huden det samme som fett?

– Så det er egentlig omvendt, at man skal tilføre huden de viktige Omgea-fettsyrene. For eksempel skal du bruke Glød, for den har blant annet solbærfrø, som har den optimale kombinasjonen av de to viktige fettsyrene.

Er du engstelig for at oljens konsistens skal virke «fet» eller oppleves som «fet hud», så er det ganske enkelt bare å smøre huden om kvelden før man går og legger seg.

– Da jobber jo også oljen bedre i huden, mens du sover. Og hva er vel bedre enn det, smiler Julie.

Plnty_promotion_Lykke_by_Julie_products_skane_1_photo_Annicken_Dedekam_Raage_2016_high_res

De naturlige oljene inneholder viktige fettsyrer

De naturlige blandingene føles godt på huden og viten om at alle ingrediensene er naturlige, kjennes også godt i sjelen. I denne oljen finner du ingredienser som blant annet blåbær-, tyttebær- og solbærfrø, ferskenkjerne-, hvetekim og avocadoolje, for å nevne noe. Disse inneholder essensielle fettsyrer og vitaminer. Næringsstoffene jobber for å gjenopprette, styrke og holde på hudens naturlige friske tilstand og etterlater en frisk glød.

Plnty_promotion_Lykke_by_Julie_products_skure_2_photo_Annicken_Dedekam_Raage_2016_high_res

Lykke er å ta vare på huden, ganske enkelt

Å tilføre huden riktige næringsstoffer er det enkleste en kvinne kan gjøre. Å la naturen jobbe med sine næringrike stoffer på en helt naturlig måte, kan ikke bli enklere.

– Og hvorfor ha et arsenal av hudpleieprodukter når du kan gjøre det enkelt? Vi lever alle i en travel tid. Huden må få hvile og puste. Å la produktene jobbe for deg så du kan bruke tiden din på andre ting, må være det beste en kvinne kan oppleve, sier Julie Ringnes.

Close