PLNTY releasefest - PLNTY | kulturmagasinet

PLNTY releasefest

Det har vært en lang sommer for medarbeiderne i Plnty. Men det har ikke vært en tung sommer. Men en sommer med mange, spennende utfordringer. Vi har jobbet hardt i kulissene for å lage saker vi tror kultur-Norge vil interessere seg for, saker som beviser at kultur er i konstant endring.

Det mest spennende i denne utgaven, er nettopp hvordan mer ekstreme former for kultur er i ferd med å endre karakter, og hvordan kultur er med på å skape spennende samtaler mellom kulturer. Vi har alle våre preferanser, og når vet vi hva slags kultur som er verdifull målt i penger og ikke?

Får vi svarene på slike spørsmål er nok kulturen død. Men vi liker å stille dem likevel, og på veien finner vi mye spennende på våre turer gjennom designverdenen, kunst og musikkverdenen. Det stopper aldri opp, og der er hva som driver PLNTY videre.

Håper vi ses på The Thief på fredag den 19. september 2014.

Fikk du ikke lest forrige iPad-utgave?

Last den ned til iPaden din her: https://itunes.apple.com/no/app/plnty-kultur-skandinavisk/id851905404?mt=8&uo=4

Fra 2015 kan du også laste oss ned og lese oss på telefonen.

Close