Oslo Fashion Week 2013 avsluttet med fest - PLNTY | kulturmagasinet

Oslo Fashion Week 2013 avsluttet med fest

 

Oslo Fashion Week er i endring og vil utvikle seg i årene som kommer. Det sier sjefen for den store moteuken i Norge, Pål Vassbotn. Konsepter skal utvikles og samarbeidspartnere skal på banen. Det skal jobbes videre for å fremme norsk design, som er på vei opp.

Under Oslo Fashion Week denne gangen har vi sett og møtt designere med visjoner og gjennomføringskraft, som har vist innovasjon tanke og markedstilpassede produkter. Norsk klesdesign i dag handler om tydelige parametre, som snitt og materialvalg, for ikke å snakke om antroposofiske studier om menneskers adferd, hva de er opptatt av og hva de velger. Det var det verdt å avslutte med en fest som seg hør og bør.

På festen møttes motefolket på en vakker augustkveld, for å oppsummere, prate og få noe godt å drikke, og for å se og bli sett. Festen ble akkompagnert av nye og potensielle modeller, som feiret at modellbyrået Heartbreak fyller 25 år i år.

Close