Naturlig blikk. Falske vipper. - PLNTY | kulturmagasinet

Naturlig blikk. Falske vipper.

Blå falske øyevipper

 

Blue gaze. Perlemorsfarget øyeskygge på hele lokket, Youngblood Moonstone kr 230  fra Visage. Tykk eyeliner med Neonplum øyeskygge på lokket og under øyet, kr 150 fra Zanzuel og tynnere strek helt nede ved vippekanten. Deep Blue Sea eyeliner, kr 135 fra Make Up Store. Gulhvit kajal nr 509 på våtkanten fra Zanzuel, kr 100. Zinkcolor Cobalt Blue vipper er kjøpt på Amazon.com, ca kr 116.

 

Green spinn. Sydhavsinspirert med Isadoras Treasure Island, kr 145. Twist Up metallic pen i Paradise Green til kr 99, er lagt på øyelokket med pensel. Deretter er det lagt skygge. Litt vann i øyeskyggen gjør at pigmentene kommer bedre fram. Øyebryn er markert med blyant 508 fra Zanzuel, kr 100. De falske øyevippene heter Pointed, kr 165 fra Make Up Store.

 

Black is back. Ben Nye ES99 sort øyeskygge på hele lokket og under vippelinjen nede til kr 80 og plommefarget Grimas Pholy glitter 081, kr 60, begge fra Visage. Sort kajal på øvre og nedre vippelinje og på våtlinjen, Contour Kohl fra L’Oréal til kr 85. Falske vipper med fjær fra Grimas, kr 85 fra Visage.

 

Girly gold. Bladgull, sølv og bronse kommer fra Panduro Hobby, kr 70 pakken. De lilla øyevippene i fjær heter Kryolan Peacock Violet, koster kr 90 og kommer fra Visage.

 

Less is more. Falske øyevipper Lola, kr 165 fra Make Up Store. På lokket, Eyedust Rebirth fra Face Stockholm, kr 175. Gulhvit kajal nr 509 på våtkanten fra Zanzuel til kr 100. Grå eyeliner Barry M farge Silver under de nederste vippehårene for å få kontur, kr 99 fra Coverbrands, og på øvre vippekant sort, «våt» style liner fra Dior, kr 295.

 

Swing it 70ties. Øyeskyggene er fra Zanzuel. På lokket nr 213C, kr 80 og Gold Minx mineralskygge i øyekroken kr 150. Sort powderliner på våtkanten fra Zanzuel koster kr 150. Vippelimet Duo Clear koster kr 80, og Kryolan Showgirl vipper med sving til kr 85, begge fra Visage. Til brynene er det brukt øyebrynsblyant nr 508 fra Zanzuel kr 100.

Finn produktene

Makeup Tom Greni
Foto Ida Brekke
Modell: Karoline Billehaug

 

Close