Ta solen inn! - PLNTY | kulturmagasinet

Ta solen inn!

Men gi og med at den store retro 70-talls trenden er underveis med innslag av alle tiår tidligere, unngår vi ikke innslag av de virkelig sterke fargene. Derfor kan en 50-talls sofa, som ellers ville bli produsert i grått, nå komme i galskapens gule farge! En kommode kan males, knagger på veggen likeså. Gult er krevende, og man kan fort bli lei om det blir for mye. Den liker seg nok best som ruvende enevelde i interiørlandskapet og er en naturlig enehersker – som solen.

1. Stäm flaskeåpner fra Ikea, 9 kroner
2. Boble vegglampe fra Bolia, 500 kroner
3. Sentou Cogee 50-talls sofa fra Designdelicatessen, ca 14.000 kroner
4. Roberts radio, Landromantikk.no, 2600 kroner
5. Agatha stol fra Expo Nova. Ta kontakt for pris
6. Mari bowl fra Iittala, ca 299 og 599
7. Stolen EC04 Leo Stefan Diez for E15 finner du her: www.e15.com.Ta kontakt for pris.
Close