Sofistikert i sort - PLNTY | kulturmagasinet

Sofistikert i sort

Det å samle på et servise er inspirerende. Og det er ikke som det var på oldemors tid, da en måtte ha 12 av alle deler. Visst er det gøy å ha 12 av alt, men i små trange studioleiligheter i byen skal du likevel ikke invitere til sit-down dinner til flere enn to eller maks fire.

Det er kanskje nettopp da du skal kjøpe deler av serviset som nettopp kan være litt forskjellig. På den måten blir ikke det visuelle inntrykket av bordet så statisk, men mer lekent når du skal servere sommermaten på sofistikerte tallerkener og dekketøy inne – eller ute i sommervarmen. Lekkert blir det uansett!

Black Fluted Mega fra Royal Copenhagen
1. Bowl 310 DKK 999,- 2. Tea Pot DKK 999,- 3. Mug 2-pack 99,- Tureen DKK 3700,- Dinner Plate (Vist øverst) 27 cm DKK 79,-

Close