Fortsatt ikke helt trådløs… - PLNTY | kulturmagasinet

Fortsatt ikke helt trådløs…

Bang & Olufsen er kjent for sitt gode og spennende design. Dette produktet er det designeren Anders Hermansen som har tegnet. Å ha anlegg i stuen fra B&O har til alle tider blitt assosiert med tunge statussymboler. For designelskerne, naturligvis. 

plnty_V1-12CO-05Så er også B&O opptatt av hvordan produktet deres er designet. Materialvalget er børstet stål som er lakkert. Men dette gir produktet et litt røft utseende, som sammen med enkle linjer blir til noe du vil ha i stua. Ikke bare lanserer B&O en flat TV som også elegant kan henge i løse luften, eller stå på gulvet.Men har de plassert TV-en på veggen og har kona satt potteplanter på høytalerne? Det er nemlig det store spørsmålet når det kommer til dagens designkrav i hjemmet. B&O byr denne gangen også på snasen teknologi, som gjør at du kan trives med led skjerm og maskineri nok til å vise høykvalitetsbilder.

 

Ryktene sier at musikkelskerne blåste en lang marsj i utseende og kjøpte NAD for lydens skyld. Og det gjør de nok ennå.

Det er ingen hemmelighet at B&O designer teknologiske produkter som ikke skal sjenere et vel gjennomtenkt interiør, heller tvert imot. Når B&O bestemmer seg for å lage et teknologisk produkt, så vil man gjerne smykke hjemmet sitt med ett. Hvis man har råd. For det er heller ingen hemmelighet at produktene til B&O ikke kommer som gule priser.

Når det er sagt, påstår B&O at de denne gang har laget sin første TV noensinne som har sterke audiovisuelle kvaliteter i tillegg til design. Om det får eksperter uttale seg, vi andre kan gjerne nyte synet av en TV i fri utfoldelse.

Close